2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi1. Ara Değerlendirme Sınavları

Değerli Öğrencimiz;

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi dönem içi değerlendirmeleri iki çevrimiçi sınav şeklinde uygulanacaktır. Birinci çevrimiçi sınavlar, 11-15 Nisan 2022 tarihleri arasında BOYSİS üzerinden yapılacaktır.

Sınavların yürütülmesi ile ilgili usuller, Yozgat Bozok Üniversitesi Senatosu tarafından alınan dönem içi değerlendirme usul ve esasları kararlarına uygun olarak düzenlenecektir. Bu çerçevede;

1. Dönem içi değerlendirme Sınavları 11-15 Nisan 2022 Tarihleri arasında ilgili ders içerisinde ya da öğretim elemanının belirleyip öğrencilere duyurduğu bir tarihte yapılacaktır.
  2. Sınavlarda sorulacak sorular ilgili öğretim elemanı tarafından oluşturulan soru havuzları içerisinden alınacak sorulardan oluşacaktır.
  3. Sınavlarda Güvenli Sınav Sistemi kullanılabilecek, sistemin kullanılması ilgili öğretim elemanının takdirinde olacaktır.
  4. Güvenli Sınav Sistemi kullanımı durumunda yaşanabilecek aksilikler ile ilgili UZEM destek ve whatsApp destek hatlarından yararlanılacaktır.

BOZOK ÖĞRENCİ YARDIM VE DESTEK HATTI

Whatsapp Destek Hattı : 0354 242 10 16

Destek Telefon Hattı : 0354 242 10 16(pbx)

Anlık Destek:

Destek Web Sitesi: http://destek.bozok.edu.tr/