Yozgat Bozok Üniversitesi

DUYURULAR

2022-2023 Akademik Yılı Bahar Dönemi Tek Ders Sınavı Duyurusu

Değerli öğrencilerimiz,

Uzaktan öğretim programları tek ders sınavları 16.06.2023 Cuma Günü saat: 18.00’da çevrimiçi ortamda gerçekleştirilecektir. 

Tek ders sınavına girmek için aşağıdaki koşulları sağlamak gerekmektedir:

  1. Son yarıyıl öğrencisi (en az 4. yarıyıl) olan,
  2. İlgili programın müfredatında yer alan tüm dersleri almış, geçmiş ve sadece bir dersinden kalmış olanlar veya tüm derslerini geçmesine rağmen GANO’su 2.00’ın altında kalan ve tek ders sınavına gireceği dersi GANO’sunu 2.00 üzerine çıkarabilecek olan,
  3. Tek ders sınavı dilekçesi ile başvuru yapmış ve başvurusu kabul edilmiş olanlar.

Tek ders sınavına girebilmek için STAJ uygulamasının yapılmış olması ve dersinin geçilmiş olması zorunlu değildir. Staj uygulaması yapmayan ve dersini henüz geçmemiş öğrencilerimiz de yukarıdaki koşulları sağlaması durumunda tek ders sınavı başvurusu yapabilirler.

 

TEK DERS SINAVI TARİHİ: 16.06.2023

TEK DERS SINAVI SAATİ: 18.00

 

TEK DERS SINAVI BAŞVURU DİLEKÇESİNE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ…

*Yukarıdaki bağlantıdan ulaşabileceğiniz tek ders sınavı dilekçenizi doldurup imzaladıktan sonra resmini en geç 15.06.2023 Perşembe Günü 12.00’a kadar danışmanıza e-posta yolu ile ulaştırmanız, dilekçenin aslını da posta yolu ile yüksekokulunuza ulaştırmanız gerekmektedir. 

**Tek ders sınavı dilekçesi üniversitemiz 2018 Yılı öncesi girişli öğrencileri için üç ders sınavını da kapsamaktadır. Bu uygulama uzaktan öğretim ön lisans programları öğrencilerini kapsamamaktadır. Başvuru yapacak öğrencilerimizin dilekçelerinde 1 (bir) ders için başvuru yapması gerekmektedir. Birden fazla ders için başvuru yapan öğrencilerin başvuruları geçersiz sayılacaktır.

14.06.2023 10:03