2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Muafiyet Başvuruları Duyurusu

Daha önce Lisans ve/veya Önlisans eğitimi almış yeni kayıt yaptıran öğrencilerin ders muafiyeti için aşağıdaki dilekçeyi doldurarak ilgili yüksekokulumuz öğrenci işlerine şahsen veya  ilgili yüksekokul e-posta adresine 26.09.2022-07.10.2022 tarihleri arasında dilekçe ve eklerinin gönderilmesi gerekmektedir.

E-Posta Adresleri

shmyo@bozok.edu.tr

bogazliyanmyo@bozok.edu.tr

Mail ile başvurularda dilekçenin ek kısmında belirtilen belgelerin (Transkript,Ders İçeriği v.b.) taratılıp dilekçe ile birlikte mail atılması gerekmektedir.

Dilekçenin imzalı olması, Not Durum Belgesi ve Ders İçeriklerinin onaylanmış olması zorunludur.

NOT: MAİL İLE BAŞVURULARDA DİLEKÇENİN ASLI VE EKTE BELİRTİLEN BELGELERİN KARGO İLE İLGİLİ YÜKSEKOKULUMUZ ÖĞRENCİ İŞLERİNE GÖNDERİLMESİ GEREKMEKTEDİR.

Başvuru dilekçesi için tıklayınız.

22.09.2022 13:00