Yozgat Bozok Üniversitesi

DUYURULAR

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi Final ve Bütünleme Sınavları


UZAKTAN ÖĞRETİM PROGRAMLARI

2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ UYGULAMA FİNAL VE BÜTÜNLEME SINAVI DUYURUSU

Değerli Öğrencimiz,

Uzaktan öğretim ön lisans programlarımızda 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi dersleri ve dönem içi değerlendirmeleri başarılı bir şekilde tamamlanmış bulunmaktadır. 2-3 Temmuz 2022 tarihlerinde gerçekleştirilecek çevrimiçi gözetimli final sınavları ve 6-7 Temmuz 2022 tarihlerinde gerçekleştirilecek çevrimiçi gözetimli bütünleme sınavları ile de bahar dönemi tamamlanacaktır. 

Çevrim içi gözetimli gerçekleştirilecek final ve bütünleme sınavlarına ilişkin takvimler aşağıdadır. Ayrıca çevrimiçi gözetimli sınav sistemini ve sınav öncesi, sınav anı ve sınavın sonlandırılması esnasında yapmanız ve dikkat etmeniz gerekenleri anlatan “Gözetimli Çevrimiçi Sınavlar Uygulama Kılavuzu” hazırlanarak sizlere sunulmuştur. Çevrimiçi Gözetimli Final ve bütünleme sınavları ile ilgili açıklamalar ile Gözetimli Çevrimiçi Sınavlar Uygulama Kılavuzu’nu dikkatlice okumanız sınavlarınızın sorunsuz bir biçimde tamamlanması adına önem arz etmektedir. 

 

Gözetimli Çevrimiçi Sınavlar Uygulama Kılavuzu’na Ulaşmak için tıklayınız...

 


Uygulamalı Dersler Takvimi

    Bilgisayar Programcılığı Programı Uygulamalı Dersler Takvimi için tıklayınız…

    Çocuk Gelişimi Programı Uygulamalı Dersler Takvimi için tıklayınız…

Final Sınavları Takvimi

    Bilgisayar Programcılığı Programı Final Sınavı Takvimi için tıklayınız…

    Çocuk Gelişimi Programı Final Sınavı Takvimi için tıklayınız…

    Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Programı Final Sınavı Takvimi için tıklayınız…

Bütünleme Sınavları Takvimi

    04.07.2022 Tarihinde İlan Edilecektir

 

Final ve Bütünleme Sınavları Toplantısı: 27 Haziran 2022 / 20.00

 


Dönem sonu değerlendirmesi ve final sınavlarının yürütülmesi konularında gerekli bilgilendirmelerin yapılması için 27.06.2022 Pazartesi Günü saat: 20.00’da “Uzaktan Öğretim Programları Öğrenci Buluşması” toplantısı gerçekleştirilecektir. Toplantıya aşağıda yer alan bağlantı ve doğrulama kodu ile katılabilirsiniz. Final ve bütünleme sınavlarının yürütülmesi esnasında herhangi bir sıkıntı yaşamamanız, yaşamanız durumunda yapılması gerekenlerin detaylı bir biçimde anlatılacağı toplantıya katılmanız önem arz etmektedir. 

Toplantı Bağlantısı: https://ictima.bozok.edu.tr/alp-xxc-tdr-wmm

Giriş Kodu: 345575

Güvenli Sınav Sistemine ilk girişinizi yapmanız ve (varsa) sorunların giderilmesi için 29.06.2022 Çarşamba Günü saat: 19.00’da deneme sınavı açılacaktır. Deneme sınavına mutlaka katılmanız tavsiye edilmektedir. 

 

24.06.2022 13:00